Over ons

Samenwerken aan recht

De juridisch adviseur van RechtIn Twente heeft sinds 2005 veel kennis en ervaring opgedaan op verschillende rechtsgebieden. Naast deze kennis en ervaring beschikt ze over een uitgebreid netwerk van deskundigen.

Dankzij de kennis, ervaring en het netwerk biedt RechtIn Twente u juridisch advies op maat met als doel om uw recht te halen of juridisch te ondersteunen. Uw voordeel? U betaalt niet het tarief van een advocaat, maar u krijgt wel de informatie en ondersteuning die nodig is. 

RechtIn wie...

Ik ben Veronika Trifunovic, het gezicht van RechtIn Twente. Na mijn juridische opleiding heb ik 15 jaar ervaring opgedaan bij Bureau Sociaal Raadslieden (BSR), onderdeel van een grote maatschappelijke organisatie. Ik heb daar de kneepjes van het vak geleerd en was daar de “huisarts op het gebied van wet- en regelgeving” met als specialisatie arbeids- en sociaal zekerheidsrecht.

 

Het oprichten van een eigen onderneming kwam als een logische vervolgstap in mijn loopbaan. Vanuit mijn praktijkervaring als sociaal raadsvrouw bij BSR, heb ik gezien dat er een grote behoefte is aan laagdrempelig juridisch advies. Een jurist met kennis van verschillende wetten en regelgeving die verbanden kan leggen en het belang van de cliënt voorop stelt.

 

Vanuit RechtIn Twente wil ik graag mijn kennis en ervaring delen en zorgdragen voor toegankelijk en betaalbaar juridisch advies, dichtbij u in Twente.